top of page

Rólunk

Küldetésünk és történetünk

Küldetésünk

Célunk, hogy minél többekhez eljuttassuk üzenetünket és sikerhez segítsünk másokat, ehhez pedig elengedetlennek tartjuk, hogy ügyfeleink pozitív élményekkel és minden igényüket kielégítő szolgáltatásokkal gazdagodjanak, amelyek megvalósítását kivételes odafigyeléssel végezzük, legyen szó bármelyik tevékenységi körünkről. Hisszük, hogy az Infographic-tour és szakmai csapatunk sikerességéhez nélkülözhetetlen a hosszútávú és stabil üzleti kapcsolatok fenttartása, ezért arra törekszünk, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, és a jövőben is szívesen keressenek fel bennünket, további projektek megvalósításával.

Vállalkozásunk alapítója 2014 óta foglalkozik utazásszervezéssel és rendezvényszervezéssel, 2016 óta pedig marketingtevékenységek megvalósításával. A portfólió hamar bővült kutatással, tanulmányírással és elemzésekkel is. Szakmai csapatunk az évek során alakult ki, így gyarapodhatott tevékenységi körünk informatikai projektekkel és további szolgáltatásokkal. A kezdeti egyéni kooperálást és az egyszeri megbízások teljesítését kinőve bővülhettünk,  és 2019-ben megalapult az Infographic-tour Kft.

Cégünk telephelye Győrben található, azonban munkatársaink home office környezetben dolgoznak, így nem köti meg munkánkat a városhatár. Az Infographic-tour ügyfélcentrikus, mindig a megrendelő igényeit felmérve és azokat teljes körűen kielégítve dolgozunk.

letöltés.png

Történetünk

bottom of page