top of page
letöltés (2)454.png

Az elemzés, a programozás és a marketing új korszaka.

Szolgáltatások

letöltés.png

Integrált, gyors megoldások.

Szolgáltatásainkat négy fő tevékenységi körre bontottuk, hogy könnyebb legyen megoldást találni az analitika, a webfejlesztés, a marketing és a eseményszervezés terén. Fontosnak tartjuk, hogy projektjeink során a legmodernebb technológiák felhasználásával dolgozzunk, ezért folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy megrendelőinknek mindig a jelen kihívásainak megfelelő szolgáltatást tudjuk nyújtani. Csapatunk azért dolgozik, hogy a Te vállalkozásod is a siker újára léphessen, és célzott válaszokat kaphass a legbonyolultabb üzleti kérdésekre is. Az Infographic-tour segít a stratégiai kérdések megválaszolásában és azok megvalósításában egyaránt.

A saját adatok feldolgozásától kezdve az adatfelvételen át egészen az elemzésekig.

Tudományos elemzések és kutatások lefolytatása akár akadémiai akár vállalati szemszögből. Tudj meg többet környezetedről, közgazdaságtani kérdésekről, vagy piaci helyzetedről, fogyasztóidról és versenytársaidról! További információ >>

Programozás, webfejlesztés

Unity appokat, CMS és egyedi weboldalakat, portálokat, e-commerce megoldásokat és igény szerint egyedi fejlesztéseket hozunk létre, továbbá a keresőmotor optimalizálás (SEO), az appok és a tartalomkezelés sem jelent kihívást számukra.

További információ >>

Analitika és elemzés
Programozás, webfejlszés

Marketing és grafika

Marketing és grafikai ágazatunk különböző marketing megoldásokat kínál. Referenciamunkákkal rendelkező portfóliónkban szerepel a teljeskörű arculattervezés, reklámkampányok lebonyolítása, a közösségi média platformok kezelése, tartalomgyártás, grafikai tervezés, és megannyi egyéb tevékenység.

További információ >>

Marketing és graika

Rendezvény, esemény, utazás

Vállalati és intézményi rendezvényekkel, pályázati projektekhez tartozó programsorozattal és szervezett, csoportos, buszos utazással már régóta foglalkozunk, de akár rendezvények, vagy céges események, sőt, osztálykirándulások vagy magánutak tervezésével és lebonyolításával is segítségedre leszünk. További információ >>

Kimozdulunk
bottom of page