top of page
letöltés (3)6+5156+1223.png

A programszervezés új korszaka.

Infographic-tour: események

 
Spray

Program, esemény és utazás

Programszervezés

Rendezvényszervezés

Event tervezés

Magánutak megtervezése

Incentive utak szervezése

Csoportos, buszos utazások megtervezése, megszervezése és lebonyolítása

Utasbiztosítások megkötése

Repülőjegy vásárlás

Osztálykirándulások programszervezése

Traveling With Friends

Az 'IGT események' divízió fő tevekénységköre a rendezvényszervezés és az utazásszervezés. Több, mint 6 különböző vállalati és intézményi rendezvény, 4 pályázati projekthez tartozó programsorozat és 14 szervezett csoportos, buszos utazással a hátunk mögött kínáljuk szakértelmünket, akár rendezvények, vagy céges események, akár osztálykirándulások vagy magánutak tervezésével és lebonyolításával, csapatunk minden apró részletre precízen odafigyelve nyújt kedvező kikapcsolódást.

Meetup Event

A rendezvények megtervezése, megszervezése, lebonyolítása sokszor hatalmas feladat, ami kiterjedhet cateringre, előadóra, fotósra, nem beszélve az esemény alatti és utáni teendőkről. Tapasztalatunk hasznodra válhat akár a magánéletben, akár az üzleti életben.

Traveling by Air

Az utazás akkor igazi kikapcsolódás, ha megszabadulsz a gondoktól és csak a pihenéssel, kalanddal, felfedezéssel törődsz. Az úti cél meghatározása egy jó pillanat, utána viszont a szállások böngészése, repülőjegy foglalás, útvonal tervezet összeállítása, utasbiztosítás megkötése, látnivalók böngészése, helyi szabályok és esetlegesen vízumok/regisztációk felkutatása már kevésbé. Ezeket a problémákat vesszük le a válladról.

bottom of page