top of page

Grafikai munkák

Portfóliónk széles, munkásságunkból válogatva felsorolunk néhányat.

A teljes portfólióért keress minket az info@infographictour.hu címen!

akrilbutor logo_vedjegyjellel_-06.png

A prémium bútorokat készítő Akril Bútor Kft. közösségi média kommunikációját, Meta hirdetéseit, online grafikai munkáit vettük át annak érdekében, hogy a leghatékonyabban kommunikálhassanak Facebook, Instagram, Linkedin platformokon.

Megnézem >>

 
logo másik wwwvel.png

Az Adu Kft. gasztronómiai berendezések szervizelésével és forgalmazásával foglalkozik immár 30 éve. Tapasztalatuk és szakértelmük népszerűsítését és B2B marketing tevékenységüket támogatjuk SEO cikkek írásával, Meta ADS és Google Ads kezeléssel, grafikák készítésével, közösségi média kommunikációval.

Megnézem >>

Feher_Zsuzsa_Colorcoaching_logo_RGB_color+white_edited.png

A Business Coaching & Generációváltás pofilú Colourcoaching teljeskörű online kommunikációját támogatva közösségi média fiókjait és weboldalának kezelését vettük át, ahol kreatív tartalommal kísérve közvetítjük írásait, és hirdetésekkel keltünk neki nagyobb visszhangot az online térben.

Megnézem >>

SWOTHER-logo-1d409252 másolat.png

A SWOT elemzés módszertanán alapuló SWOTHER alkalmazás marketingje során LinkedIn és Facebook kampányt futtattunk annak érdekében, hogy minél többekhez eljusson az alkalmazás grafikáink, szövegeink, és social media kampányainkon keresztül.

Megnézem >>

xlc-logo-atlatszo_PIROS.png

Az XLC nyelvstúdió Instagram, Facebook, LinkedIn és egyéb közösségi média fiókjainak teljes content management folyamatát átvettük, és saját posztjainkkal, SEO cikkjeinkkel támogatjuk marketingjét, melyekhez természetesen grafikai szerkesztés is társul. A munka során felállítjuk marketingstratégiáját, potenciális célközönség szegmenseit, és megtervezzük a kampányokat is.

Megnézem >>

KAYA 21 (PNG).png

A táplálkozástervezést és edzéstervezést megkönnyítő QAYA applikáció kommunikációs hátterét az alapoktól építettük fel. Számtalan grafikai elemet (szoftver wireframek, grafikai anyagok, weboldal design, közösségi média posztok, direkt hírlevelek stb.) alkottunk annak érdekében, hogy minél szélesebb körhöz eljusson az alkalmazás.

Megnézem >>

Az Infographic-tour saját fejlesztésű DigiDishes rendszere egy QR-kódos rendszer: egy kis QR-kód beolvasás, és máris a vendégek telefonján az étlap és itallap, a nyomtatási költségek és a környezeti lábnyom csökkenése mellett. A teljesen fenntartható, költséghatékony QR-étlap bármely vendéglátóegység részére felhasználható, és hatékony segítség.

Megnézem >>

Európa országainak grafikai elemeit készítettük el feketében és színes (nemzeti színek) változatban, amik készen felhasználhatók grafikai munkákra és programozási munkák során!
A csomag 39 országot tartalmaz, azaz 78 grafikát.


Megnézem >>

alib.png

Az AliBútor marketingjét egy nyár eleji kedvezményprogram kidolgozásával kezdtük el. Ezzel párhuzamosan folyamatos Meta konverziós hirdetésekkel, napi szintű Facebook és Instagram posztokkal, Google eszközök optimalizálásával, kreatív kampányokkal folytattuk a tevékenységet. Mindehhez grafikák, screenek, animációk gyártását is vállaltuk, illetve a content írást, hogy a lehető leghatékonyabb módon juthassanak el vásárlóikhoz.

274183563_109254238354299_3260165526453840085_n.jpg

Kellemes, nyugodt környezet, csodás panoráma és egy felejthetetlen nyár. Ezekért felel a Kisleshegy vendégház. Mi viszont teljeskörű online marketingjükért felelünk, beleértve a Google MyBusiness, Google Ads, Google Adwords, Facebook, Instagram felületeket, valamint az OTA platformokat is.

Agrostat FB logo.png

Izgatottan vágtunk bele az Agrostat, egy független termőföld árstatisztikai szolgáltatás teljes körű marketingelésébe. A kampányok során feladatunk között tartottuk számon a weboldal tartalmának megalkotását, design elemek készítését, közösségi média tartalomgyártást, Facebook oldal kezelését, Google keresési kampányok lebonyolítását és még sok egyéb tevékenységet.  Megnézem >>

voter-logo.png

A konszenzusos döntést elősegítő Voter marketingje során egyrészt a közösségi média oldalak kezelését vállaltuk, beleértve az ahhoz tartozó képgrafikák megalkotását, szövegírást, meme-gyártást is. Emellett másrészről Google Ads kampánnyal, influencer lehetőségek feltérképezésével, és persze az eredmények elemzésével támogatjuk az értékesítést.
Megnézem >>

A vadászati világkiállításra készült promóciós kiadvány mellett a 2023-mas, 2022-es és 2021-es horgásznaptár is grafikus munkáink közé tartozik, akárcsak a kártyanaptár, és a hivatalos interaktív térkép is. (A képekre kattintva megtekinthetők nagyobban is.)

epicart másolata.png

Első saját projektünk keretein belül igyekeztünk egy szórakoztató képkirakó mobilos játékot megalkotni. Kapcsolt szolgáltatásunkként magán utazásszervezési kedvezményt nyújtunk minden sikeres felhasználónak. Megnézem >>

A weboldalak készítésének története régre nyúlik vissza az Infographic-tour történetében. A kis-és középvállalkozások általi megbízásoktól indulva a H2020 Európai Unió általi disszeminációs csomag részeként elkészített weblapokig számos platform került már általunk kialakításra. Ezek közül egyik hálás feladatunkként emlékszünk vissza a Datacubation oldalra, melyen élvezettel dolgoztunk.

Gordius - pozitív háttér nélkül_edited.png

A Gordius Design teljeskörű arculat kialakításán ügyködve a betűtípus kiegészítéstől a névjegykártyán és színkódokon át a szlogenírás és Instagram képszűrők mellett egészen a logó vektortervezéséig és a webes grafikák megalkotásáig dolgoztunk, hogy a megbízónk legjobb megjelenéssel büszkélkedhessen.

Kép1.png

A többnapos, győri városi "31" rendezvény szervezőinek készített tanulmányban saját, az eseményen történt adatfelvételünk eredményeiről beszámolva tudományos statisztikákat, összefüggésvizsgálatokat, klaszteranalízist végeztünk, annak érdekében, hogy a célközönség jobban megismerhető, a programkínálat pedig bővíthető legyen. A fogyasztói és kínálati elemzés mellett weblapelemzést, elégedettségmérést, kommunikációs platformok hatékonyság vizsgálatát végeztük el. Hasonló munkát végeztünk a Szent László napok kapcsán és más események kapcsán is.

Sümeg_logo_2_PSD másolat.png

"Kimozdulunk" tevékenységi körünkön belül számos osztálykirándulást megvalósítottunk már, akárcsak szervezett buszos utazásokat. A programszervezés sem idegen számunkra, ám kimondottan izgalmas volt összes tevékenységünket ötvözni egy iskola megbízására, melyben programsorozatot terveztünk meg és bonyolítottunk le, oktatói szakvideót forgattunk, logót terveztünk, szakelőadók által tartott szemináriumokat és egyéb foglalkozásokat szerveztünk.

IGT_edited.png

A konkrétan felsorolt tevékenységeken túlmenően vállalkozók, kis-és középvállalkozások, és egyéb szervezetek számára készítettünk marketing terveket, marketing tevékenységet, weboldalakat, tanulmányokat, felméréseket, arculati elemeket, grafikákat (plakátokat, szórólapokat, posztereket, közösségi média elemeket), programszervezési tevékenységeket, és természetesen utazásokat csoportok, osztályok, vagy magánszemélyek számára. 

A teljes portfólióért keress minket az info@infographictour.hu e-mail címen!

Néhány
Megbízónk

Képernyőkép 2022-03-06 101213 másolat.png
alib.png
Gordius - pozitív háttér nélkül_edited.png
logo_1 (1)_edited.png
bottom of page